boekingen

Boekingen

 

Workshops

Heb je iets te vieren en wil je je feest een bijzonder tintje geven doe dan eens iets anders en kies voor een workshop dans of drama! Een workshop is altijd leuk voor bijvoorbeeld:

– een verjaardag
– een familiefeest
– een vrijgezellenfeest
– een bruiloft
– een bedrijfsfeest
– teambuilding
– een clubfeest
– een kinderfeestje
– ieder ander evenement

Wij bieden verschillende workshops aan op het gebied van dans en drama, kom je er niet uit dan kun je natuurlijk altijd even CONTACT opnemen voor advies of overleg, betreffende onderstaande mogelijkheden en DANSSTIJLEN.

– Salsa – opzwepend en energiek
– Bachata – romantisch en speels
– Kizomba – zwoel en sensueel
– Burleske – grappig en sexy
– Drama/impro – verrassend en lachwekkend

Onze workshops zijn voor iedereen en alle leeftijden. Daarnaast streven wij erna om de workshops laagdrempelig te houden zodat de nadruk ligt op plezier en sociaal contact. Onze ervaring is dat na een workshop de energie er goed in zit op een feest en mensen lekker los komen. Daarbij is er daarna natuurlijk genoeg om over te praten, met alle nieuwe ervaringen die men heeft opgedaan.

 

Meer informatie:
Heb je interesse of wilt je meer informatie neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij de mogelijkheden en jouw eigen specifieke wensen en ideeën samen doornemen om er zeker van te zijn dat het een mooie en onvergetelijke dag wordt.

 

Privélessen

Wil je graag Salsa, Bachata of Kizomba leren dansen maar is het lastig om10653578_539623709508089_1833351576470199655_n-e1423704208874

reguliere lessen te volgen doordat je bijvoorbeeld onregelmatige werktijden hebt. Dan is een privéles een goede optie.
In een privéles wordt vaak sneller resultaat behaald door de persoonlijke aandacht en de specifieke invulling van een uur.
De invulling van een les wordt namelijk op maat gesneden om aan jouw specifieke vragen en wensen te voldoen.
Dus ook wanneer je wel groepslessen volgt maar nog net even de finesse aan wilt brengen in je techniek is een privé les een aanrader.

De privélessen kunnen alleen of samen met een partner worden geboekt.
Heb je interesse, neem dan CONTACT met ons op. Dan kunnen we jouw specifieke wensen en doelen doorspreken.

salsa-e1423704153884

 

Huwelijksdans

Jullie gaan trouwen, GEFELICITEERD!!!

How_to_Ditch_Wedding_Traditions

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en wil je jullie feestavond openen met een mooie dans,
een opzwepende Salsa, een romantische Bachata of een zwoele Kizomba, dan biedt Chance 2 Dance je de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens in te vullen.
We beginnen bij de basis en werken dan samen toe naar een choreografie die we samen instuderen op een nummer dat jullie zelf mee brengen of dat jullie samen met Chance 2 Dance uitzoeken. Het uitgangspunt is dat jullie wensen hierin centraal staan. Het is jullie dag en dat moet een onvergetelijke worden!!!In een intake gesprek kunnen we jullie wensen en de mogelijkheden bespreken. Het aantal lessen dat nodig is hangt af van het niveau bij aanvang en de complexiteit van de choreografie die jullie kiezen. Ook dit zal in het intake gesprek nader worden besproken.
Heb je interesse, neem dan CONTACT op voor meer informatie of een afspraak.