Over Chance 2 Dance

Dansles in Apeldoorn

Salsa, Bachata, Kizomba, Merenque en Burlesque

In en om Apeldoorn verzorgen wij (privé) danslessen en -workshops. Wij organiseren verscheidene workshops in regio Apeldoorn. Zowel op eigen initiatief als in opdracht. De workshops die wij zelf organiseren kunnen interessant zijn voor zowel aspirant- of beginnende dansers als voor gevorderde dansers.

Altijd al willen dansen?

Voor aspirant- of beginnende dansers kun je denken aan onze super bootcamps zoals Salsa in 1 dag. Deze bootcamps zijn er ook te volgen voor bachata en kizomba. Wil je liever gewoon vrij op muziek bewegen en niet bezig zijn met pasjes dan kun je denken aan workshops expressie of mindvoel dansen.

Salsa-, Bachata en Kizomba Dansers 

Voor de reeds gevorderde (afro/latin) danser bieden we workshops op het gebied van techniek en styling, musicality, leiden/volgen e.d.

Een Workshop op jouw feest?

Heb je iets te vieren en wil je je feest een bijzonder feestelijk tintje geven doe dan eens iets anders en kies voor een dans workshop! Kom samen met je gasten in beweging, maak samen plezier en geniet. Het gaat uiteindelijk niet werkelijk om de pasjes maar om het zetten van die eerste stap, waarbij plezier altijd voorop staat! Wij zijn er om jou en jouw gasten daar enthousiast en helemaal in mee te nemen om zo een leuke energieke afwisseling te verzorgen op jullie feest!

We bieden workshops Salsa, Bachata, Kizomba en Burlesque aanrader voor bachelorette party!!

Neem contact op voor mogelijkheden en prijzen

 

Openingsdans voor jullie huwelijk

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Je bent hier, dus je houd van dans. Wat is er nou mooier dan jouw huwelijksfeest te openen met een dans speciaal voor jullie gemaakt vanuit jullie wensen en ideeën op jullie favoriete nummer.
We beginnen bij de basis en werken dan samen toe naar een choreografie die we samen instuderen op een nummer dat jullie zelf mee brengen of dat jullie samen met ons uitzoeken. Het uitgangspunt is dat jullie wensen hierin centraal staan. Het is jullie dag en dat moet een onvergetelijke worden!!!

In een intake gesprek kunnen we jullie wensen en de mogelijkheden bespreken. Het aantal lessen dat nodig is hangt af van het niveau bij aanvang en de complexiteit van de choreografie die jullie kiezen. Ook dit zal in het intake gesprek nader worden besproken.
Voor meer informatie kunt u altijd  CONTACT met ons opnemen.

 

Privé-les

Wil je graag Salsa, Bachata of Kizomba leren dansen maar is het lastig om10653578_539623709508089_1833351576470199655_n-e1423704208874

reguliere lessen te volgen doordat je bijvoorbeeld onregelmatige werktijden hebt. Dan is een privéles een goede optie.
In een privéles wordt vaak sneller resultaat behaald door de persoonlijke aandacht en de specifieke invulling van een uur.
De invulling van een les wordt namelijk op maat gesneden om aan jouw specifieke vragen en wensen te voldoen.
Dus ook wanneer je wel groepslessen volgt maar nog net even de finesse aan wilt brengen in je techniek is een privé les een aanrader.

De privélessen kunnen alleen of samen met een partner worden geboekt.
Heb je interesse, neem dan CONTACT met ons op. Dan kunnen we jouw specifieke wensen en doelen doorspreken.

 

 

 

 

 

Team Chance 2 Dance

fb_img_1474901877305Inge

Docente Salsa, Bachata, Kizomba, Burlesque en mind’voel’ dansen

fb_img_1474638042396_20160926183643680Maria

Assistente Salsa, Bachata, Kizomba

screenshot_2016-09-26-18-38-56Stephanie

Assistente Kizomba, Burlesque